Diyarbakırlı iş adamını Bursa'da öldürdüler

/ Kaynak: CHA
Diyarbakırlı iş adamını Bursa'da öldürdüler

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir iş adamı kaldığı rezidansta öldürülmüş halde bulundu. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir iş adamı kaldığı rezidansta öldürülmüş halde bulundu. 35 yaşındaki Diyarbakırlı iş adamı Hayrettin Yanık'ın katil ya da katillerini bulmak için Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi dedektifleri harekete geçti.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir iş adamı kaldığı rezidansta öldürülmüş halde bulundu. 35 yaşındaki Diyarbakırlı iş adamı Hayrettin Yanık'ın katil ya da katillerini bulmak için Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi dedektifleri harekete geçti. nbsp;

Bir süre önce Diyarbakır'dan Bursa'ya gelerek yerleşen ve elektronik eşya toptancılığı yapan bir çocuk babası Hayrettin Yanık, Ataevler Mahallesi Eğitimciler Caddesi'ndeki rezidansa taşındı. Eşi ve bir çocuğunu Diyarbakır'dan getirmediği öğrenilen Hayrettin Yanık'tan 15 günden beri haber alamayan ağabeyi Ebedin Yanık, Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde Cumhuriyet Savcılığı'na müracaat ederek kardeşinin kayıp olduğunu bildirdi. Kayıt sistemi aracılığıyla kardeşinin ev adresini alan Ebedin Yanık, Bursa'ya geldi. Ebedin Yanık, kardeşinin bulunduğu siteye giderek çilingir yardımıyla daireye girdi. Evin salonunda koltukların önünde yerde bulunan kardeşinin cesedi ile karşılaşan Ebedin Yanık, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, Hayrettin Yanık'ın kafasına ateş edildiği belirlendi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Polisin, cinayete karışan zanlıyı tespit ettiğii, kaçtığı şehirde gözaltına alacağı öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...