Fenerbahçe'de gözler kupaya çevrildi

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe'de gözler kupaya çevrildi

FUTBOL Haberleri  / AA

Fenerbahçe, 8 Mayıs Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Eskişehirspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a deplasmanda 2-0 kaybeden Fenerbahçe, 8 Mayıs Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Eskişehirspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleşen antrenmanda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ilk 11'de yer alan futbolcuların yenileme çalışması yaptığı bildirildi. Diğer oyuncuların ise pas ve top kapma çalışmasının ardından antrenmanı çift kale maçla tamamladığı belirtildi.


İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ilk yarısında sol ayak bileği burkulan Stoch ile Kuyt ve Meireles'in tedavi ve özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi. Sakatlıkları bulunan Selçuk Şahin, Serdar Kesimal, Erten Ersu ve Gökhan Gönül'ün tedavilerine devam edildiği ifade edildi.


Sarı-lacivertli takım, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yarınFenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.


Fenerbahçe-Eskişehirspor maçı biletleri satışa çıktı

Fenerbahçe'nin, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında 8 Mayıs Çarşamba günü Eskişehirspor ile yapacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.


Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, kulüp kongre üyeleri, taraftar kart sahipleri ve faturalı Fenercell kullanıcıları için satışa sunulan biletlerin genel satışının ise yarın yapılacağı bildirildi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak maçın biletlerinin fiyatları şöyle:


Migros Tribünü: 33 TL
Fenerium Üst Nissan H-I Blok: 77 TL
Fenerium Üst Nissan C-D-F-G Blok: 99 TL
Fenerium Alt G Blok: 125 TL
Fenerium Alt B-F Blok : 175 TL
Fenerium Alt C-E Blok: 215 TL
Fenerium Alt D Blok: 225 TL

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...