Tokat'taki kayıp çocuklar yeniden aranmaya başlandı

Düzenleyen:
Tokat'taki kayıp çocuklar yeniden aranmaya başlandı

YAŞAM Haberleri

Reşadiye ilçesinde 287 gün önce kaybolan iki çocuğun bulunması amacıyla yeniden başlatılan çalışmalar sürüyor

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 287 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'nın bulunması için yürütülen çalışmalar sürüyor. AFAD ekipleri, iki çoğunun kayboldukları yerlerde ve ormanlık alanlarda arama çalışmaları yaptı. Çalışmalarda herhangi emareye rastlanmadı.Bayram'ın annesi Adile Erol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Vali Cevdet Can'ın seslerine kulak vererek şüphe duyulan yerlerde yeniden arama çalışması başlatmasının kendilerini umutlandırdığını söyledi. Vali Can'a teşekkür eden Erol, arama çalışmalarından sonuç çıkmasını temenni etti.
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015'te komşu çocukları Dursun Kaan Taşcı ile Bayram Erol evlerinin yakınında oynarken kaybolmuş, uzun süre devam eden arama çalışmalarından sonuç alınamamıştı.
Erol ve Taşcı ailelerinin bir süre önce Tokat Valisi Can'ı makamında ziyaret ederek çocuklarının bulunması için yardım talep etmesi üzerine dün tekrar çalışma başlatılmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...