Kayseri'de FETÖ/PDY operasyonu: 8 tutuklama

Düzenleyen:
Kayseri'de FETÖ/PDY operasyonu: 8 tutuklama

GÜNDEM Haberleri

Kayseri'de FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında sağlık çalışanları, sendika yöneticileri ve özel hastane yöneticilerine yönelik operasyonda gözaltına alınan 64 şüpheliden 8'i tutuklandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele polislerinin geçen hafta gerçekleştirdiği operasyonda 64 kişi gözaltına alındı. Bir hafta süren soruşturmanın ardından gözaltına alınanlar dün Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliğine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen 64 kişi savcılığa verdiği ifadenin ardından nöbetçi Sulh ceza mahkemesinde yaklaşık 10 saat ifade verdi. Mahkeme şüphelilerden 8 kişiyi tutuklarken, 56 kişiyi yurt dışı yasağı ve adli kontrol koşuluyla serbest bıraktı.

Tutuklanan şüpheliler Sıddık İslamoğlu, Alparslan Küçükğöze, Turan Bulduk, Mithat Erciyes, Mehmet Urfalı, Salim Güner, Mustafa Delikardeş ve Habip Sevinç cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...