Kışanak ve Anlı adliyeye sevk edildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kışanak ve Anlı adliyeye sevk edildi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Kışanak ile DBP'li Meclis Üyesi Anlı, adliyeye sevk edildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile DBP'li Meclis Üyesi Fırat Anlı, adliyeye sevk edildi.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca 5 gün önce "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Kışanak ile "devletin egemenliği altındaki topraklardan bir kısmını devlet idaresinden ayırmaya yönelik" suçtan dolayı yakalanan Anlı'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Yoğun güvenlik önlemi altında adliye binasına getirilen Kışanak ve Anlı'nın savcılıkta ifadelerinin alınmasına başlandığı öğrenildi.

Terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturma kapsamında, hakkında gözaltı kararı verilen Kışanak, 25 Ekim günü Diyarbakır Havalimanında, DBP Meclis Üyesi Fırat Anlı ise adresinde, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...