Çok merak ediliyordu, fotoğrafları sızdı!

Düzenleyen:
Çok merak ediliyordu, fotoğrafları sızdı!

Ekonomi Haberleri

Yeniden tasarlanan Golf Mk7 ile ilgili birkaç fotoğraf sızdırıldı.

Avrupa’da ilk kez 2012 yılında pazarda yerini alan, yenilenmiş ve geliştirilmiş Golf Mk7 ile ilgili tüm detaylar bugün açıklanacak. Ancak Volkswagen bunu yapamadan sızan birkaç fotoğraf yenilenmiş hatchback ile ilgili ipuçları veriyor. Söyleyebileceğimiz tek şey otomobil oldukça güzel görünüyor.

Kaputun altında yeni 1.5 litrelik TSi ve TDi motor seçenekleri bulunacak. Aynı zamanda Volkswagen’in geçtiğimiz Ekim ayında duyurduğu yenilenmiş ve geliştirilmiş tamamen elektrikli e Golf seçeneği de mevcut. Sızan fotoğraflar, yenilenmiş bir GTI’a da işaret ediyor ancak model ile ilgili detaylar tanıtıma kadar belirsizliğini sürdürecek gibi.

İç kabin de yeni bir görüntüye sahip. Araca daha önce Volkswagen konseptlerinde gördüğümüz “Virtual Cockpit” ve yeni 12.3 inçlik dijital gösterge paneli eklenmiş. Ayrıca araçta Passat’tan alınma Active Info Display (Aktif Bilgi Ekranı) sistemi bulunuyor. Adaptif seyir kontrolü, şeritte tutma asistanı, otomatik park etme ve diğer sistemlerin de araçta bulunması bekleniyor.

En fark edilir değişiklikler: yenilenen ön bölüm, yeni jantlar ve daha fazla yontulmuş arka bölüm.

Beklendiği üzere yeni Golf’teki değişiklikler oldukça hafif çünkü araç zaten çok başarılı olan, ve yalnızca Golf’te değil; Auidi A3, Seat Leon ve Skoda Octavia’da da kullanılan MQB platformuna sahip. Volkswagen yarın aracın tanıtımını yaptığında daha fazla bilgi sahibi olacağız. Takipte kalın.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...