Çalınan kedi Tombili heykeli bulundu

Düzenleyen:
Çalınan kedi Tombili heykeli bulundu

YAŞAM Haberleri

Kadıköy'de bir kaldırım taşında verdiği pozuyla fenomen haline gelen şişman kedi Tombili'nin çalınan heykeli bulunarak tadilata alındı.

Kadıköy'de bir kaldırım taşında verdiği pozuyla fenomen haline gelen şişman kedi Tombili'nin çalınan heykeli bulunarak tadilata alındı. Ziverbey Güleç Çıkmazı'nda, 7 Kasım gecesi kimliği belirsiz kişilerce kaidesinden kırılarak çalınan Tombili'nin heykeli, çevredeki vatandaşlar ve esnaf tarafından aynı sokakta bulundu.

Eski yerine yerleştirilecek
Kadıköy Belediyesi Fen İşleri ekiplerince alınan heykelin, bakım ve tadilat çalışmalarından sonra tekrar eski yerine yerleştirileceği öğrenildi. Güleç Sokak'ta yaşayan Tombili'nin 1 Ağustos'ta hayatını kaybetmesinin ardından, hayvanseverler "change.org"da Tombili'nin heykelinin yapılması için kampanya düzenlenmiş, 17 bin imza atılan "bıçkın" kedinin heykelinin yapılması kampanyasına Kadıköy Belediyesi olumlu yanıt vermişti. Heykeltıraş Seval Şahin tarafından gönüllü olarak yapılan heykel tamamlanarak, 4 Ekim'de sokaktaki kaldırımda unutulmaz pozunu verdiği yere yerleştirilmişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...