Libya'da yabancılardan oluşan terör hücresi çökertildi

/ Kaynak: AA
Libya'da yabancılardan oluşan terör hücresi çökertildi

DÜNYA Haberleri  / AA

Libya'nın Bingazi şehrindeki bir çiftlikte Mısır, Çad, Sudan ve Suriye uyruklu kişilerden oluşan terör hücresi çökertilerek çok sayıda askeri teçhizat ele geçirildi

Libya'dayabancı uyruklu kişilerden oluşan bir terör hücresinin çökertildiği belirtildi. Operasyon sorumlusu Ahmed el-Ubeydi, "İstihbarat birimlerinin düzenlediği operasyonla Bingazi kentindeki bir çiftlikte yabancı uyruklu kişilerden oluşan bir terör hücresi çökertildi" dedi. Ubeydi, operasyonda Mısır, Çad, Sudan ve Suriye uyruklu 7 kişi ile Libya'nın eski lideri Muammer Kaddafi'nin devrilmesi için kullanılan askeri techizat, tanksavar ve uçaksavar roketlerinin ele geçirildiğini söyledi. Ubeydi, ayrıca nbsp; aynı çiftlikte Afrikalı bir grubun bulunduğu bir konteyner ile içinde gıda maddeleri ve mutfak aletleri bulunan konteynerlerin ele geçirildiğini kaydetti. Bingazi'de son dönemde polis karakollarına yönelik saldırılar ve Kaddafi döneminde iç istihbarat biriminde görev alan kişilere karşı düzenlenen suikastlardaki artış dikkati çekiyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...