DİSK hükümeti tehdit etti

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
DİSK hükümeti tehdit etti

Ekonomi Haberleri  / AA

DİSK, Gezi Parkı'ndaki olaylarla ilgili yarın saat 12-14 arasında tüm iş yeri ve alanlarda bildiriler okuyacaklarını, hükümeti ihtar ettiklerini bildirdi.

DİSK'ten yapılan yazılı açıklamada, DİSK Yönetim Kurulunun, yarın Başkanlar Kurulu'nu acil olarak toplantıya çağırdığı, kurulda alınan kararların hayata geçirilmesi için eylem programı oluşturulacağı ifade edildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarının Taksim'den Türkiye'ye yayılan direnişin şartlarını yerine getirmeye çağrılacağı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Emek ve meslek örgütleri olarak ilan ediyoruz ki, hükümet durmazsa hayatı durduruyoruz. Bu andan başlayarak yanıt alıncaya kadar, sendikalı, sendikasız, kadrolu, taşeron tüm emekçilerle hükümeti ihtar ediyoruz, hayatı durduruyoruz. İşsizleri, ev kadınlarını, esnafları, gençleri, öğrencileri güç vermeye davet ediyoruz. Gezi Parkı'ndaki olaylarla ilgili Salı günü saat 12.00-14.00 arasında tüm iş yerlerinde ve alanlarda bildiriler okuyacağız."

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...