Beşiktaş'ta polise taşlı sopalı saldırı

/ Kaynak: CHA
Beşiktaş'ta polise taşlı sopalı saldırı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Beşiktaş'taki İnönü Stadı ve çevresinde polis ile eylemciler arasında çıkan çatışmalar gece saatlerinde de devam etti

Taksim Gezi Parkı olaylarını protesto etmek için İstanbul'da başlaşan gösteriler bu gece küçük gruplar halinde devam etti. Beşiktaş'taki İnönü Stadı ve çevresinde polis ile eylemciler arasında çıkan çatışmalar gece saatlerinde de devam etti. Olaylar sırasında eylemcilerin attığı taşlar sebebiyle bir polisin kolu kırıldı. Çok sayıda eylemci gözaltına alındı. Askerocağı Caddesi ile Dolmabahçe Gezihane Caddesi'ne barikat kuran eylemciler, polisin dağılın uyarısına taş ve misket atarak karşılık verdi. Çevik Kuvvet polisleri, gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Olaylarda eylemcilerin attığı taşlar nedeniyle bir polisin kolu kırıldı. Yaralı polis, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Çok sayıda gösterici, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bu arada, bir eylemci biber gazı nedeniyle kaçarken henüz inşaat aşamasındaki yaklaşık 3 metre duvardan zemine düşerek yaralandı. Yaralanan gösterici, polis bariyerinden yapılan sedye ile ambulansa götürüldü. Beyoğlu, Taksim ve Beşiktaş çevresindeki eylemler, gece saatlerinde yerini sükunete bıraktı.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...