Gaz bombası isabet eden gösterici kör oldu

/ Kaynak: AA
Gaz bombası isabet eden gösterici kör oldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Antalya'daki olaylar sırasında gaz bombası kapsülünün gözüne isabet ettiği 18 yaşındaki Vedat Oğuz'un görme ihtimali çok düşük.

Antalya Gazi Bulvarı'nda Taksim Gezi Parkı'ndaki nbsp;eylemcilere destek olmak amacıyla düzenlenen gösterilere katılan ve sağ gözüne nbsp;gaz bombası kapsülü isabet eden 18 yaşındaki Vedat Oğuz, Akdeniz Üniversitesi nbsp;Hastanesinde ameliyat edildi. Açık Öğretim Lisesi 3. sınıf öğrencisi Vedat Oğuz'un tedavisini nbsp;yürüten Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı nbsp;Prof. Dr. Cemil Apaydın, ameliyat edilen gencin nbsp;göz yuvarındaki kemiklerin zedelendiğini, göz içinde de ciddi doku kayıpları nbsp;olduğunu kaydetti. Oğuz'un burun kemiklerinde de kırıklar olduğunu vurgulayan Apaydın, nbsp;kırık kemiklere müdahale yapılabilmesi için hastayı Plastik ve Rekonstrüktif nbsp;Cerrahi Anabilim Dalı'na sevk etiklerini bildirdi.
Prof. Dr. Apaydın, şöyle konuştu:
"Ciddi doku kaybı mevcut. Yoğun kanaması var. Görme ihtimali çok nbsp;düşük. Bizim çabamız, gözün yerinde kalması. Gözün oradan alınma ihtimali de var. nbsp;Ama biz boş kalmasın, acaba onarılabilir mi diye gözü diktik ve bekliyoruz. nbsp;Tekrar görme ihtimali düşük."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...