Polis önce kovaladı, sonra konuşup geri çekildi

/ Kaynak: CHA
Polis önce kovaladı, sonra konuşup geri çekildi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Kızılay'da akşam saatlerinde toplanan 500 kişilik grup Gezi Park'ını protesto etti. Grubu polis önce kovaladı, daha sonra konuşarak geri çekildi.

Kızılay'da akşam saatlerinde toplanan yaklaşık 500 kişilik grup slogan atıp Gezi Park'ını protesto etti. Grubu polis önce kovaladı, daha sonra eylemcilerle konuşarak geri çekildi. Ayrıca polis köpekleri de eylemde görev aldı. nbsp;Gezi Parkı'nı protesto etmek için Kızılay Yüksel Caddesi'nde akşam saatlerinde bir grup toplandı. Yaklaşık 250 kişilik grup Kızılay Meydanı'na yürümek istedi. Polis izin vermeyince grup buradan olaysız bir şekilde dağıldı. Bir grup ise Kızılay Milli Müdafaa Caddesi üzerinde toplandı. Burada ki grup dağılmayınca polis ses yayın cihazı ile defalarca grubun dağılmaları konusunda anons yaptı. Anonsların ardından grup Gazi Mustafa Kemal(GMK) Bulvarı'na çıktı. Burada da polislerin anonslarını dikkate almayan grubun üzerine polis yürüdü. Polis yürüdükçe grup GMK Bulvarı üzerinde ilerledi. Maltepe Camii önüne kadar gelen gruba polis müdahale etmeden geri döndü. nbsp;
EYLEMDE POLİS KÖPEKLERİ DE KULLANILDI
Son grup ise Sakarya Caddesi Atatürk Bulvarı girişinde toplandı. Burada slogan atan grubun üzerine polis köpeklerle beraber yürüdü. Bunun üzerine grup Sakarya Caddesi'ne girdi. Bu arada polis köpekleri de çevrede toplanan meraklı kalabalığı dağıtmak için kullanıldı. nbsp;Öte yandan Çevik Kuvvet Ekipleri, Sakarya Caddesi üzerinde toplanan grupla görüştü. Görüşmenin ardından eylemciler polislere çiçek dağıttı. Bunun üzerine polis ekipleri Kızılay Meydanı'na kadar çekildi.


GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...