Bu silah hedef kaçırmıyor

Bu silah hedef kaçırmıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Teksas`da bulunan bir silah firmasının yeni ürettiği silah ile hedefi kaçırmak imkansız. Ayrıca silah Wi-Fi üzerinden sosyal ağlara da bağlanabiliyor.

nbsp;Yeni bir teknoloji ile üretilen tüfek ile hiç silah kullanmayı bilmeyen birisi bile, 10 futbol sahası uzunluğundaki mesafede yer alan bir hedefi tam isabet vurabiliyor. 27.500 dolardan satışa sunulan tüfek, aynı zamanda akıllı silah olarak adlandırılıyor. Üretildiği özel teknoloji sayesinde tetik tamamen dürbüne bağlı ve hedefe tam kilitlemeden ateş etmiyor. nbsp;Tüfeği deneyenlerden eski asker ve uzman Jason Schauble, silahın kendi kendisine hedefe kilitlenip ateş etmesi iddialarına karşılık, ateş edenin elinde inisiyatif olduğunu söylüyor. Wi-fi teknolojisi bulunan silahta, kullanıcılar hedeflerini resim çekerek Facebook ve Youtube gibi sosyal medya organlarında da paylaşabiliyorlar. Bu sene silahtan 500 adet satmayı planlayan firma uzun mesafede hedef vurmak isteyenlerden yoğun talep beklediklerini açıkladı. TrackingPoint isimli firma tarafından satışa sunulan bu modelin dışında daha ucuz ve benzeri silahların da piyasaya sürüleceği ve sene sonunda 10 milyon dolarlık bir gelir hedeflerileri belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...