Meyveyi mevsiminde yiyin

Düzenleyen:
Meyveyi mevsiminde yiyin

YAŞAM Haberleri

Uzmanlar, sağlıklı beslenme konusunda en önemli kuralın sebze ve meyveleri mevsiminde yemek olduğu konusunda uyarıyor.

İşte, hangi ayda hangi sebze-meyvenin yeneceğinin listesi: 

HAZİRAN: Kiraz, yeşil erik, malta eriği, kayısı, şeftali, dut, enginar, taze patates, taze fasulye, bezelye, kabak, sivri biber, domates, salatalık, kuzu ıspanak, semizotu, çalı fasulyesi.
 
TEMMUZ: Kayısı, şeftali, kavun, sarı erik, karpuz, ahududu, vişne, kum havucu, taze fasulye, kuzu ıspanak, patlıcan, dolmalık biber, taze barbunya. 

AĞUSTOS: Kavun, ballı armut, kırmızı erik, şeftali, vişne, böğürtlen, incir, mürdüm eriği, üzüm, çarliston biber, kabak, mısır, salçalık biber.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...