Foça'yı sağanak vurdu

Düzenleyen:
Foça'yı sağanak vurdu

YAŞAM Haberleri

İzmir'in Foça ilçesinde etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokakları göle çevirdi, 50 yıldır akmayan dereler taştı, bazı yollar da trafiğe kapandı.

Foça'yı sağanak vurduİzmir'in Foça ilçesinde, aniden bastıran sağanak cadde ve sokakları göle çevirirken, çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Yağışlar nedeniyle bazı yollar da trafiğe kapandı.

CADDELER GÖLE DÖNDÜ, YOLLAR KAPANDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından, İzmir bölgesinde sağanak yağış etkili oldu. Foça ilçesinde de yağışlar kendini gösterdi. Etkili olan sağanak yağış, kısa sürede cadde ve sokakları göle çevirdi, bazı dereler taştı. Yollardaki 50 santimetreye kadar ulaşan su seviyesi nedeniyle çok sayıda yol da trafiğe kapandı.

Foça'yı sağanak vurdu
EV VE İŞ YERLERİ SU ALTINDA

Öte yandan, yağışlar nedeniyle bazı evleri ve iş yerlerini su bastı. Vatandaşlar, ev ve iş yerlerindeki suları tahliye etmek için yoğun çaba harcadı. Foça Belediyesine bağlı ekipler ve İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ile İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi personelleri yollardaki suları tahliye işlemlerine başladı.

Foça'yı sağanak vurdu
"50 YILDIR AKMAYAN DERELER TAŞTI"

Foça Belediye başkanı Gökhan Demirağ da, ekiplerin başında bekledi. Demirağ, "Beklenen üstünde yağış oldu. 50 yıldır akmayan dereler taştı. Büyükşehir belediyemizden ek iş makinaları istedik geldi müdahale ediyoruz" dedi.


"KONTROL ALTINDA"

Foça Kaymakamı Ali Çetin de, gelişmeleri izlediklerini, gerekli müdahalelerin yapıldığını, çalışmaların kontrol altında olduğunu söyledi.

Foça'yı sağanak vurdu

Foça'yı sağanak vurdu

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...