Eylemci kadından provokasyon tepkisi VİDEO

/ Kaynak: İHA
Eylemci kadından provokasyon tepkisi VİDEO

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Eylemlere katılan bir kadın polisini plastik mermi kullandığını iddia eden çocuğa tepki göstermesi dikkat çekti

Ankara'da KennedyCaddesi'nde toplanan grup, polisin Gezi Parkı'na yaptığı müdahaleyi protesto etti. nbsp;Eylemci kadın polisin plastik mermi kullandığını iddia eden çocuğa tepki göstermesi dikkat çekti. nbsp;Polisin Gezi Parkı'na yapılan müdahaleyi protesto etmek için Başkent'liler Kennedy Caddesi'nde bir araya geldi. Yaklaşık 5 bin kişilik grup saat 22.00 civarında caddeyi trafiğe kapattı. Kennedy Caddesi'nin girişine çok sayıda Çevik Kuvvet Ekibi ile TOMA'lar sevk edildi. 65 yaşında olduğunu söyleyen bir eylemci TOMA'nın önüne yatarak TOMA'nın caddeye girmesini engellemek istedi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle TOMA'nın önünden kaldırılan eylemci arkadaşları tarafından sakinleştirildi. Eylemcilere defalarca dağılmaları yönünde anonslar yapıldı. Göstericilerin polise yoğun lazer ışığı da tutması dikkat çekti.
CHP'Lİ HEYET OTURMA EYLEMİNE KATILDI
CHP Grup Başkanvekili Tarhan ve beraberindeki milletvekilleri polisin eylemcilere müdahale etmemesi için polisle uzun süre görüşmeler yaptı. Polisle yapılan görüşmelerin ardından heyet eylemcilerle de bir görüşme yaptı. Görüşmelerin ardından Tarhan ve beraberindeki heyet oturma eylemine katıldı. CHP'li heyet müdahale yapılmaması yönünde görüştükten sonra olay yerinden ayrıldı. TOMA'ların ve Çevik Kuvvet Ekiplerinin caddeden çekilmesi üzerine grup ara sokaklara dağıldı.
Eylemlere katılan bir kadın polisini plastik mermi kullandığını iddia eden çocuğa tepki göstermesi dikkat çekti
##tgvideo##
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...