Heynckes, 'Bir daha teknik direktörlük yapmayacağım'

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Heynckes, 'Bir daha teknik direktörlük yapmayacağım'

FUTBOL Haberleri  / AA

Bayern Münih Teknik Direktörü Heynckes, Almanya, yurt dışı ya da milli takım düzeyinde herhangi bir görev üstlenmeyi düşünmediğini belirtti.

Almanya 1. Futbol Ligi takımlarından Bayern Münih'in teknik direktörü Jupp Heynckes, bundan sonra teknik direktörlük yapmayacağını söyledi. Bayern Münih'teki görevini temmuz ayında İspanyol teknik direktör Pep Guardiola'ya bırakacak Heynckes, Almanya'nın Spiegel ve Kicker dergilerine yaptığı açıklamada, Almanya, yurt dışı ya da milli takım düzeyinde herhangi bir görev üstlenmeyi düşünmediğini belirterek, "Temin ederim ki bir daha teknik direktörlük yapmayacağım. Almanya Milli Takımı'nın teknik direktörü olmak gibi bir isteğim de yok" ifadelerini kullandı. Heynckes, Guardiola hakkında ise "Guardiola bu takım için doğru isim. Kulüp, yerime uygun bir isim bulamasaydı yeniden durumu değerlendirebilirdik, ancak şimdi benim de için rahat" açıklamasını yaptı. Bu sezon Münih temsilcisiyle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde zafer yaşayan ve Almanya'daki 3 kupayı da kazanan 68 yaşındaki Heynckes, 4 Haziran'da düzenlediği basın toplantısında, yorulduğunu ve teknik direktörlüğe bir süre ara vereceğini açıklamıştı.
FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...