İstanbul'da 'Gezi' baskınları, belgeler çuvallarla taşındı

/ Kaynak: CHA
İstanbul'da 'Gezi' baskınları, belgeler çuvallarla taşındı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

İstanbul polisinin düzenlediği operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Arama yapılan adreslerdeki belge ve dokümanlar kamyonlara doldurularak emniyete götürüldü.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde önceden belirlenen adreslere eşzamanlı operasyon yaptı. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Arama yapılan adreslerdeki belge ve dokümanlar kamyonlara doldurularak emniyete götürüldü. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde 21 ilçede 94 ayrı adreste baskın yaptı. Operasyon kapsamında çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar emniyete götürüldü. Atılım Gazetesi ve Etkin Haber Ajansı'nın da bulunduğu adreslerde de polis arama yaptı. Adreslerdeki belge ve dokümanlara el konuldu. Çuvallara doldurulan belge ve dokümanlar kamyonlarla emniyete gönderildi. Adreslerdeki arama ve incelemeler sürerken, operasyonun Gezi Parkı olaylarıyla ilgili soruşturma kapsamında yapıldığı iddia ediliyor.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...