Berat Albayrak: Büyük Türkiye’nin temeli atıldı

Berat Albayrak: Büyük Türkiye’nin temeli atıldı

Ekonomi Haberleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, seçimin sonucunda 80 milyonun kazandığını belirterek, “Büyük Türkiye’nin temeli bu tarihi günde aziz milletin feraseti ile atılmış oldu” dedi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, referandum sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yaptı. Albayrak, "Bugün millet, devlet ve 80 milyon insanımız kazanmıştır. Sandığa katılım, şeffaf oy süreci ile Türkiye dünyaya demokrasi dersi vermiştir. Büyük Türkiye'nin temeli bu tarihi günde aziz milletimizin feraseti ile atılmış oldu" değerlendirmesinde bulundu.

TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE
Türk halkına teşekkürlerini sunan Albayrak, şunları belirtti: "Cenab-ı Allah'a hamdolsun. Büyük Türkiye'nin temeli, bu tarihi günde aziz milletimizin feraseti ile atılmış oldu. Teşekkürler Türkiye. Cumhurbaşkanlığı sistemi ülkemize, milletimize hayırlı olsun. Bugün millet, devlet ve 80 milyon insanımız kazanmıştır. Sandığa katılım, şeffaf oy süreci ile Türkiye dünyaya demokrasi dersi vermiştir. Artık kucaklaşma ve 'Büyük Türkiye' için gayret zamanıdır."
Öte yandan, Enerji Bakanlığı tüm ülkede yoğun katılımla gerçekleşen referandumun sorunsuz bir şekilde yapılması için yoğun mesai harcadı. Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü binasında elektrik kesintilerine anında müdahale için kurulan Koordinasyon Merkezi'ne dün oy kullanma işlemi devam ederken canlı bağlanan Albayrak, bizzat elektrik üretim santrallerindeki durumu kontrol etti ve yetkililere, "Asayiş berkemal mi?" diye sordu.

Müsteşar Yardımcısı Abdullah Tancan'a "Asayiş berkemal mi?" sorusunu yönelten Albayrak, elektrik dağıtım şirketlerinin temsilcilerine de bağlanarak çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...