Facebook'tan bir yenilik daha

Facebook'tan bir yenilik daha

TEKNOLOJİ Haberleri

Facebook, kullanıcının kendi arkadaşlarının yazısına yaptığı yorumlara ve sitedeki kamu sayfalarındaki yorumlarına fotoğraf ve resim eklemeye müsaade etti.

Dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook, kullanıcının kendi arkadaşlarının yazısına yaptığı yorumlara ve sitedeki kamu sayfalarındaki yorumlarına fotoğraf ve resim eklemeye müsaade etti. Facebook geliştiricilerinden biri olan Bob Baldwin'in sayfasında yayınlanan ekran görüntüleri bunu doğruluyor. GigaOM yazıldığına göre, yapıştırılan resimlerin JPG veya PNG formatında olması gerekiyor. Öte yandan, buna benzer bir fonksiyonun Rusya'nın sosyal ağı VKontakte'de de olduğu, ancak Facebook'un eskiden olduğu gibi yorumlara animasyonlu GIF görüntüleri eklemeye izin vermediği bildiriliyor. Facebook sözcüleri ABD medyasına fonksiyonun hayata geçirildiğini doğruladı. Mashable ise kullanıcıların aşamalı olarak tüm dünyada hem masaüstü bilgisayarları hem de cep telefonu cihazları üzerinden yorumlara fotoğraf ekleyebileceklerini yazdı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...