Visa, büyük yarışa start verdi

Düzenleyen:
Visa, büyük yarışa start verdi

TEKNOLOJİ Haberleri

Bu yıl Avrupa’da ilk defa düzenlenecek olan “Visa Everywhere” yarışması, start-up’ları, yerel toplum ve seyahat deneyimleri alanlarında yenilikçi fikirlerini sunmaya davet ediyor.

Bu yıl Avrupa’da ilk defa düzenlenecek olan “Visa Everywhere” yarışması, start-up’ları, yerel toplum ve seyahat deneyimleri alanlarında yenilikçi fikirlerini sunmaya davet ediyor. Türkiye’den girişimlerin de katılabileceği yarışmada büyük ödül 50 bin avro olarak belirlendi. Ödülün yanı sıra başarılı yarışmacıların Visa Developer Platform üzerinden Visa’nın API’lerine, teknoloji uzmanlarına ve mentörlerine erişerek fikirlerini daha da geliştirmek için destek alma fırsatı yakalayacağını belirten Visa Europe Türkiye Genel Müdiresi Merve Tezel “Türkiye’den çıkacak fikirlerin gücüne inanıyoruz” dedi.     

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...