Laurent Blanc, PSG ile anlaştı

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Laurent Blanc, PSG ile anlaştı

FUTBOL Haberleri  / AA

Fransız basını, Paris Saint-Germain ile teknik direktör Laurent Blanc arasında gelecek sezon için anlaşma sağlandığını duyurdu.

Fransız basını, Paris Saint-Germain (PSG) ile teknik nbsp;direktör Laurent Blanc arasında gelecek sezon için anlaşma sağlandığını duyurdu. nbsp;''BeiN Sport'' televizyon spor kanalı, taraflar arasında iki yıllık nbsp;anlaşma yapıldığını belirtirken, PSG yönetimi, şu ana kadar resmi bir açıklama nbsp;yapmadı. Uzun bir aradan sonra PSG'yi şampiyon yapan İtalyan teknik adam Carlo nbsp;Ancelotti, Real Madrid ile anlaşma yapmak üzere Paris takımını bırakma kararı nbsp;almıştı. nbsp;Fransa'nın 1998 yılında Dünya Kupası'nı kazandığı kadroda yer alan 47 nbsp;yaşındaki Blanc, 2007-2010 yıllarında Bordeaux futbol takımını çalıştırmıştı. nbsp;Blanc, daha sonra Fransa Milli Takımı'nın başına getirilmiş ancak Güney nbsp;Afrika'daki 2010 Dünya Kupası'nda alınan sonuçların ardından görevi bırakmıştı.
FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...