Facebook'tan virüs uyarısı

/ Kaynak: AA
Facebook'tan virüs uyarısı

TEKNOLOJİ Haberleri  / AA

Sosyal paylaşım sitesi Facebook, sistemindeki bir virüsün 6 milyon kullanıcının iletişim bilgilerinin yanlışlıkla açığa çıkmasına neden olduğunu açıkladı.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook, sistemindeki bir virüsün 6 milyon kullanıcının iletişim bilgilerinin yanlışlıkla açığa çıkmasına neden olduğunu açıkladı. nbsp;Şirketten yapılan açıklamada, virüs nedeniyle kullanıcıların email adresleri ya da telefon numaraları gibi iletişim bilgilerine diğer kullanıcıların erişim sağlayabildiği belirtildi. nbsp;Kullanıcıların sisteme yüklediği kişisel bilgileri ve iletişim bilgilerini arkadaşlık önerileri yapmak için kullanan Facebook, nbsp;"Kişisel Bilgi Yükleme" aracını etkileyen virüsün teknik bir nedenden kaynaklandığını söyledi. nbsp;Virüs, söz konusu araç ile Facebook hesaplarının arşivlerini yükleyen kullanıcıların iletişim bilgilerinin kendi arkadaş listelerindeki ve arkadaşlarının arkadaş listelerindeki kişiler tarafından görülebilmesine neden oldu. nbsp;Sorunun giderildiğine dikkati çeken Facebook, hesabı virüsten etkilenen kullanıcılara email ile bilgi verildiğini kaydetti. nbsp;Merkezi California'daki Menlo Park'ta bulunan Facebook'un tüm dünyada 1 milyardan fazla kullanıcısı var. nbsp;
TEKNOLOJİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...