Ankara'daki bomba alarmı asılsız çıktı

Düzenleyen:
Ankara'daki bomba alarmı asılsız çıktı

GÜNDEM Haberleri

Ankara'nın Kızılay Selanik Caddesi'nde bomba ihbarı yapıldı. Çok sayıda polis bölgeye sevk edilirken, çevredeki binalar boşaltıldı. İncelemenin ardından ihbarın asılsız olduğu anlaşıldı.

Başkent Kızılay Selanik Caddesi'nde bir internet kafede bomba olduğu ihbarının ardından harekete geçen polis ekipleri sokağı kapatarak, çevredeki binalar boşaltıldı.

BOMBA KÖPEĞİYLE ARAMA YAPILDI

Polis ekiplerinin aldığı çevre güvenliğinin ardından ihbarın yapıldığı bölge didik didik arandı. Aramalarda bir bomba dedektör köpeği de kullanıldı. Ekipler ihbarın asılsız olduğunu teyit ettikten sonra güvenlik önlemleri kaldırıldı.

Ankara'daki bomba alarmı asılsız çıktı

OLAY YERİNE GİRMEK İÇİN POLİSLE TARTIŞTI

Gergin anların yaşandığı dakikalarda olay yerine girmek isteyen bir vatandaş polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Can güvenliklerini hiçe sayan vatandaşları polis ekipleri zorlukla bölgeden uzaklaştırdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...