Bir sınıftan fazlası

Düzenleyen:
Bir sınıftan fazlası

EĞİTİM Haberleri

Aydın’ın İncirliova ilçesindeki Ekrem Çiftçi İlkokulunda öğretmenlik yapan Cevat Ayna, sınıfta yaptığı düzenlemelerle öğrencilerine “ev rahatlığında” eğitim imkânı sağlıyor.

Aydın’ın İncirliova ilçesindeki Ekrem Çiftçi İlkokulunda öğretmenlik yapan Cevat Ayna, sınıfta yaptığı düzenlemelerle öğrencilerine “ev rahatlığında” eğitim imkânı sağlıyor. Sıra ve masalı eğitim yerine her öğrenciye bir minderin verildiği sınıfta, isteyenler uzanarak da ders dinleyebiliyor. Sınıfa âdeta küçük bir kütüphane kuran Ayna, bir köşeye asma kat yaptırarak duvarına da gezegenlerin yer aldığı fotoğraflar yapıştırdı. Kütüphanede kitap okumak isteyen öğrenciler, halat yardımıyla ranzanın üzerine çıkabiliyor. Öğrencilerin ilgisinin dağıldığı derslerde Ayna, enstrümanın başına geçerek mola veriyor. Ders bitiminde de ellerine bez ve süpürge alan öğretmen ile öğrenciler, hep birlikte sınıfı temizleyerek okuldan ayrılıyor. Öğretmen Ayna: Benim için öğrencinin karşımda nasıl durduğu değil, bir şey öğrenip öğrenmediği önemlidir.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...