Windows 8.1'den sürpriz özellik

Windows 8.1'den sürpriz özellik

TEKNOLOJİ Haberleri

Windows 8.1 sürümünün indirilmesine günler kala, yeni bir sürpriz daha ortaya çıktı

Microsoft, halen Windows 8 kullanmakta olan kullanıcıların, işletim sistemini önemli oranda değiştireceği belirtilen Windows 8.1 güncellemesini 26 Haziran'dan itibaren Windows Store'dan indirebileceklerini daha önce açıklamıştı. Firmadan gelen son açıklamaya göreyse, dileyenlerin indirebilmesi için, güncelleme ayrı bir ISO dosyası olarak da sunulacak. FaiKee adını taşıyan bir kullanıcının MyDigitalLife forumlarında dile getirdiği iddiaya göre, resmi bir Windows 8.1 Soru-Cevap belgesinden elde edilen bilgiler, Windows 8.1 ön izleme sürümünün ISO dosyası olarak da, güncellemeyle birlikte kullanıma sunulacağını gösteriyor. Eğer söz konusu belge gerçekse kullanıcılar bu dosyaları kullanarak bilgisayarlarında yüklü mevcut Windows sürümüne dokunmadan Windows 8.1'i deneyebilecekler. nbsp;
Belgede ayrıca halen Windows 8 Pro Media Center kullanmakta olanların Windows 8.1 ön izleme sürümünü ISO yöntemiyle kurmaları durumunda Media Center özelliklerinin kaybolduğunu görecekleri belirtiliyor. Bu özellikler, Windows 8 Pro paketinin yeniden yüklenmesi halinde ya da Windows 8 Media Center ürün anahtarı aracılığıyla yeniden aktif hale getirilebilecekler.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...