Eski emniyet müdürü gözaltına alındı!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Eski emniyet müdürü gözaltına alındı!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Karabük Emniyet Müdür Yardımcılığı ile Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan ve bir süre önce Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında meslekten ihraç edilen Y.K. gözaltına alındı.

Karabük'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında eski emniyet müdürü gözaltına alındı. 

YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI 

Alınan bilgiye göre, Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir süre önce FETÖ/PDY soruşturması kapsamında rütbeleri sökülerek meslekten ihraç edilen eski ikinci sınıf emniyet müdürü Y.K'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Düzce'de gözaltına alınan ve örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandığı öne sürülen Y.K, Karabük'e getirildi.

EMNİYET’TEKİ İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR
 
Daha önce Karabük Emniyet Müdür Yardımcılığı ve Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlerinde de bulunan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...