Apple, Samsung'a kafa sallayarak cevap verdi

Apple, Samsung'a kafa sallayarak cevap verdi

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un Galaxy S4 modelinde kontrolü gözlere bırakmasının ardından Apple da iPhone'un kafa hareketleriyle kullanılabilmesi için ilk adımı attı.

Apple ile Samsung arasında yaşanan rekabet yeni bir boyut kazandı. Samsung'un Galaxy S4 modelinde kontrolü gözlere bırakmasının ardından Apple'dan da bir sürpriz atak geldi. nbsp;iOS 7'nin ikinci beta sürümünü yayınlayan Apple, kafa hareketleriyle telefonun kontrol edilebilmesine imkan tanıyor. iOS 7 Beta 2 sürümünde, 'Ayarlar' kısmının içerisinde yer alan "Erişebilirlik" menüsü altındaki seçenek etkinleştirildiğinde iPhone'a hiç dokunmadan, kafanızı sağa veya sola doğru hareket ettirerek telefonu nbsp;kontrol edebiliyorsunuz. Kafanızı sola ve sağa doğru hareket ettirerek giriş düğmesine basabiliyor, uygulama merkezini veya çoklu görev ekranını açabiliyor, sesi artırıp azaltabiliyor, Siri'yi başlatabiliyor veya ekrana dokunmayı taklit edebiliyorsunuz. nbsp;Apple'ın ömümüzdeki beta sürümlerinde yeni ekleme yapıp yapmayacağı ise merak konusu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...