Millî maçlar Fenerbahçe'yi derinden etkiliyor

Düzenleyen:
Millî maçlar Fenerbahçe'yi derinden etkiliyor

YAŞAM Haberleri

13 oyuncusunu millî takımlara gönderen sarı-lacivertliler takım hâlinde tek idmanla Başakşehir maçına çıkacak

M. Emin Uluç - Sezona problemli başlayan ve yeni transferlerin takıma katılımı ve uyumunun artmasıyla umutlanan Fenerbahçe şimdi de millî takım yorgunu olacak. 13 oyuncusunu çeşitli ülkelerin millî takımlarına yollayan sarı-lacivertliler tam takım olarak ancak cuma günü çalışabilecek. Aykut Kocaman bu sebeple taktik idmanı yapamıyor.  Giuliano, Isla ve Dirar hem de uzun bir yolculuktan gelecek. Brezilya Millî Takımı’nda yer alan Giuliano, Kolombiya deplasmanında, Şili Millî Takımı’nda yer alan Isla Bolivya deplasmanında, Fas Millî Takımı’nda bulunan Dirar da Mali deplasmanında maça çıkacak. 3 futbolcunun Perşembe günü geç saatlerinde İstanbul’da olması bekleniyor. 

Alper göreve hazır
Tüm bu endişeli ve düşünceli bekleyiş içerisinde umutlandırıcı bir haber var. O da kasığındaki yırtık nedeniyle tedavisi devam eden Alper Potuk hızla iyileşiyor olması. Başarılı orta saha görev verilmesi hâlinde Başakşehir maçında sahada olabileceğini söylüyor. İzin günlerinde bile tesislerde çalışan Alper Potuk, hızlandırılmış tedavi programıyla açığı kapatmaya çalıştı. Oyuncu sağlığını her zaman ön planda tutan Aykut Kocaman’ın ise hafta içindeki çalışma durumuna göre Alper’i değerlendireceği belirtiliyor. 

RvP’den erken bırakma sinyali
Fenerbahçe’nin başına bela olan, sürekli bir sakatlık problemiyle gündeme gelen ancak iş Hollanda Millî Takımı olunca iyileşen Robin van Persie kariyeriyle ilgili bilgilendirme yaptı. İngiliz basınına konuşan Robin van Persie, kariyerinde hatalar yaptığını ama pişman olmadığını belirtirken “40 yaşına kadar oynamayı düşünüyordum ama düşündüğümün aksine 40 yaşıma kadar oynayamayacağım” dedi. Uçan Hollandalı şu anda 34 yaşında. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...