BAE’li gruptan iş birliği daveti

Düzenleyen:
BAE’li gruptan iş birliği daveti

Ekonomi Haberleri

Birleşik Arap Emirlikleri’nden Muhammed Al Otaiba Grubu “araç lastiklerinin geri dönüşümü” ve “400 yataklı hastane yapımı” için iş birliğine hazır olduklarını bildirdi.

Osman Çobanoğlu ANKARA - Grubun Başkan Yardımcısı Abdul Rahman Kailani; ellerinde 25 milyon parça kullanılmış lastik bulunduğu, bunları dönüşüme sokarak saf karbon, çelik ve mazot elde etmeyi öngördüklerini ifade etti. Bu alana ilgi duyacak Türk firmalarıyla doğrudan iletişime geçebileceklerini ifade eden Kailani, Türkiye’ye ziyaret gerçekleştirerek yüz yüze görüşmeler yapmayı planladıklarını söyledi. Kailani, Abu Dabi’de 400 yataklı bir hastane inşası ve işletimi için de gerekli izin ve lisanları aldıklarını, bu konuda da bir Türk firmasıyla iş birliğine hazır olduklarını belirtti. Türkiye ile BAE’nin ikili ticaret hacmi 2015 yılında 6,9 milyar dolar seviyesindeyken, 2016 yılında bu rakam yüzde 36 artışla 9,1 milyar dolara yükseldi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...