Societe General'in Dolar/TL beklentisi '3.35'

Düzenleyen:
Societe General'in Dolar/TL beklentisi '3.35'

Ekonomi Haberleri

Societe General Gelişen Ülkeler Strateji Direktörü Kalen yıl sonu dolar/TL beklentilerini 3.35 olarak koruduklarını söyledi.

Societe General Gelişen Ülkeler Strateji Direktörü Phoenix Kalen soruları cevapladı. Kalen enflasyonda yaşanan son yükselişin Merkez Bankası'nın para politikasını sıkı tutmak konusunda baskı unsuru olduğunu kaydetti. 

Kalen "Enflasyon dinamiği endişe yaşatırken politik riskler de söz konusu. Erken seçim olasılıkları duyuyoruz, teşvik programının gelecek çeyreklerde de faydalı olup olmayacağı değerlendiriliyor. Tüm bunlar varlık değerlemeleri üzerinde etkisini hissettirebilir" dedi. 

TL beklentilerini de anlatan Kalen yıl sonu Dolar/TL beklentilerinde revizyona gitmediklerini belirterek "3.35 öngörümüzü değiştirmedik ama belki gelecek dönemlerdeki beklentiler değişebilir" diye konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...