Ak Partili vekile saldıran CHP'li vekiller hakkında suç duyurusu

Ak Partili vekile saldıran CHP'li vekiller hakkında suç duyurusu

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, kendisini yumrukladığı ve tekmelediğini belirttiği CHP'li iki vekil hakkında suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, kendisini yumrukladığı ve tekmelediğini belirttiği CHP'li iki vekil hakkında suç duyurusunda bulundu. nbsp;AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, kendisini yumrukladığı ve tekmelediğini belirttiği CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ile CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç hakkında suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi. Dindar, Meclis kulisinde, gazetecilerin dün akşam TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan kavgaya ilişkin sorularını yanıtladı. nbsp;Dindar, dün saat 21.30 sıralarında, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın, muhalefet partisi milletvekillerinin sorularını cevaplandırması sırasında, CHP sıralarında tepkiler, sinkaflı kelimeler duyduğunu söyledi. İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın, Bozdağ'ın üzerine yürüdüğünü herkesin gördüğünü, kendilerinin de herhangi bir şey olmasın diye oraya gittiklerini anlatan Dindar, bu sırada arbede yaşandığını kaydetti.
Dindar, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in, Genel Kurul salonuna, A giriş kapısından giriş yaptığını dile getirerek, şöyle devam etti: "Onun gelişiyle oradaki CHP milletvekilleri, sözlü ve hareketli saldırıda bulundular. Ben fark ettim. Fark edince oraya fırladım, mani oldum.
Muammer Güler'e kalkan oldum. O esnada Mahmut Tanal ve Engin Özkoç tarafından darp edildik. Bir kaç kişi daha vardı ama net olarak gördüğüm onlardı.
Kafama birşey vuruldu. Yüzüme yumruklar vuruldu. Yere düştüğümde de ayaklarıyla yüzüme vurdular. Ayak ve yumruk darbeleriyle kaşım yarıldı, şişti. Ben yerdeyken de vuruyorlardı. Arkadaşlarım orada yoktu. Ne olup bittiğini orada kimse görmedi. Zaten loş ve karanlık bir bölümdeydi. Orada kamera da yok zannedersem. Üzücü olan şu; bu kin ne, bu nefret ne? Şahsımla ilgili değil. Ama Meclis çatısı altındaki kin ve nefreti anlamış değilim. Yanılmıyorsam, onlara oy veren CHP'li arkadaşlar, bunları seçtiklerine pişmandır. Ben o kanaatteyim. Bunu net bilsinler.
Oradan beni arkadaşlar kanlar içerisinde revire getirdiler. Burada ilk müdahale yapıldıktan sonra Güven Hastanesi'ne kaldırdılar. 3-5 saat Güven Hastanesi'nde tetkikler yapıldı. Çok şükür ölümcül bir şey yok, hayati tehlike yok. Ama ben de doktorum. 3 kemiğin birleştiği, gözün, kulağın beynin olduğu hassas bölgeye ciddi bir darbe alınsaydı tehlikeli olabilirdi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...