'Benim nerede olacağıma halk karar verir'

'Benim nerede olacağıma halk karar verir'

GÜNDEM Haberleri

Mustafa Sarıgül katıldığı bir festivalin ardından açıklamalarda bulunarak, 'Benim nereye geleceğime halk karar verir' dedi.

İlk olarak Cide'de 'Rıfat Ilgaz Sarıyazma Festivali'ne katılan Sarıgül, daha sonra Şenpazar, Azdavay, Pınarbaşı ve Daday ilçelerine gitti. Mustafa Sarıgül, mütevazı bir aileden geldiğini, makam mevki hırsı ile rütbe heyecanı olmadığını belirterek, şunları söyledi: "Benim dedem iktidar görmedi. Rahmetli hacı babam iktidar görmedi. Ben iktidar görmedim. Bari bizim çocuklar ve torunlar iktidar görsün. Ben bu eksikliği gidermeye çalışıyorum. Onun için de hakkın bana verdiği güçle Bismillah diyerek, bütün yurttaşlarımla hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden dolaşıyorum. Benim nereye geleceğime, nasıl bir çalışma yapacağıma ben karar veremem. Benim yaptığım çalışmalar ve yurttaşlarımızın takdir duygusu karar verir. Din, mezhep, ırk farkı gözetmem. Aksayan demokrasinin tıkanan kanallarını açmak için dolaşıyorum." DHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...