Kettle patladı yüzü yandı

Kettle patladı yüzü yandı

YAŞAM Haberleri

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'ndeki yurt inşaatında çalışan iş makinesi operatörü Aydın Taşkıran, mesai bitiminde kahve yapmak için su kaynattığı kettle patlayınca hastanelik oldu.

nbsp;Sarıkamış'ta 31 Temmuz akşamı meydana gelen olayda yüzünün büyük bir bölümü yanan Aydın Taşkıran (35), kaldırıldığı Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi'nde tedavi altına alındı.

'Kettle'ın bir bomba gibi patladığını belirten evli 2 çocuk babası Taşkıran yaşadıklarını şöyle anlattı:
"Sarıkamış'taki öğrenci yurdu inşaatında operatör olarak çalışıyorum. Mesai bitince yanıma gelen işyerindeki arkadaşıma kahve yapmak istedim. Şantiye binasında su kaynatmak için fişe taktığım ısıtıcıyı çalıştırdım. Almak isteyince öyle bir patladı ki sanki bomba attılar. Büyük bir acı duydum. Görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek. Tedavi gördüğüm hastanede iyileşmem icin beni mumyaya çevirdiler. Her türlü yaralanma aklıma gelirdi de bu hiç gelmezdi." nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...