Zonguldak'ta cinnet getiren genç, annesini öldürdü, babasını ağır yaraladı

Düzenleyen:
Zonguldak'ta cinnet getiren genç, annesini öldürdü, babasını ağır yaraladı

YAŞAM Haberleri

Cinnet getiren 32 yaşındaki Ersin K., tartıştığı anne-babasını ekmek bıçağıyla doğradı. Anne hayatını kaybederken, baba ise olay sonrası ağır yaralandı.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde cinnet getiren Ersin K., annesini öldürüp babasını ise ağır yaraladı.

Zonguldak'ta cinnet getiren genç, annesini öldürdü, babasını ağır yaraladı

ANNE -BABASIYLA TARTIŞTI

Olay, dün gece sabaha karşı Gökçebey ilçesinde meydana geldi. 32 yaşındaki Ersin K. ile aynı evde yaşadığı anne ve babası arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

EKMEK BIÇAĞIYLA SALDIRDI, ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ

Tartışmanın büyümesi üzerine Ersin K., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile anne ve babasını bıçakladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan anne H.K., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BABA AĞIR YARALI

Oğlu tarafından bıçaklanan baba A.K. ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından polis ekipleri çevrede arama çalışması başlattı.

HAYIRSIZ EVLAT TUTUKLANDI

Ekipler tarafından gözaltına alınan Ersin K., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Ardından adliyeye sevk edilen Ersin K., tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...