Bilecik’te MHP’den toplu istifa

Düzenleyen:
Bilecik’te MHP’den toplu istifa

GÜNDEM Haberleri

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinden kent merkezine gelen, MHP Pazaryeri eski ilçe başkanı Ender Metin’in de aralarında olduğu 25 kişi, Seçim Kurulu’na dilekçe vererek partilerinden istifa ettiklerini bildirdi. Bu arada MHP Osmaneli ilçesi İl Genel Meclisi üyesi Orhan Uğur da partisinden istifa etti.

Grup adına konuşan Ender Metin, Pazaryeri ilçesinden 60 kişinin MHP’den istifa ettiğini söyledi. Bu kişilerin ilçede adliye olmaması nedeniyle gruplar halinde Bilecik kent merkezine gelerek Seçim Kurulu’na istifa dilekçelerini vereceklerini öne süren Metin şöyle konuştu:

"MHP’ye 15 yıldan uzun zaman verdim. Eski ocak başkanı ve ilçe başkanıyım. Bir gün inşallah bizim tekrardan hep beraber olacağımıza inanıyorum.

BİR İSTİFA DA OSMANELİ’DEN

Bu arada Bilecik’in Osmaneli ilçesinden MHP’nin İl Genel Meclisi üyesi Orhan Uğur da partisinden istifa ettiğini açıkladı. Uğur, "Yaklaşık üç buçuk yıldır MHP çatısı altında Osmaneli’ye hizmet etmek için yarıştım. Benim bu kararım tamamen beni bağlamakta ve şahsidir." dedi.

Bilecik’in Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu da geçen 8 Kasım’da MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...