Çocuk parkında patlamaya hazır bomba bulundu

/ Kaynak: CHA
Çocuk parkında patlamaya hazır bomba bulundu

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Maltepe'de, çocukların yoğun ilgi gösterdiği bir parka el yapımı parça tesirli bomba bulundu.

nbsp;Maltepe'de, çocukların yoğun ilgi gösterdiği bir parka el yapımı parça tesirli bomba bulundu. Üzerinde fünye bulunan bombanın patlamaya hazır olduğu belirtildi. Gülsuyu Mahallesi'nde polis merkezinin karşısında bulunan 2 Temmuz Parkı'nda görev yapan Mustafa Kaya, sulama yapmak için eğildiği fıskiyenin yanında siyah bantla bantlanmış bir cisim gördü. Cismi inceleyen Kaya, arkadaşının 'bomba olabilir' şeklindeki uyarısı üzerine durumu polise bildirdi. Cisim çevresinde güvenlik önlemi alan polis, parkı boşalttı. Özel kıyafetlerini giyen uzman ekip, bombaya müdahale ederek etkisiz hale getirdi. Bomba parçaları incelenmek üzere emniyete götürüldü. Bombanın, el yapımı ve parça tesirli olduğu belirtildi.
Bombayı bulan görevli Mustafa Kaya, "Sulama yapmak için sabah parka geldim. Fıskiyenin yanında siyah bantla bantlanmış bir cisim gördüm. Cisimde fünye de bağlıydı. Arkadaşım 'bomba olabilir' deyince polise haber verdik. Polis bombayı etkisiz hale getirdi." diyerek olayı anlattı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...