Afrika Türk araçlara emanet

Afrika Türk araçlara emanet

Ekonomi Haberleri

Araç üstü ekipman ve savunma sanayisi ürünleriyle 50’yi aşkın ülkeye ulaşan Katmerciler’in ihracat pazarlarında Afrika ayrı bir yere sahip.

Katmerciler İcra Kurulu Başkan Vekili Furkan Katmerci, “İhracat yaptığımız ülkelerin yaklaşık üçte biri Afrika’da yer alıyor. Angola, Cape Verde, Cezayir, Etiyopya, Fas, Gana, Güney Afrika, Kenya, Liberya, Libya, Nijerya, Mali, Mısır, Senegal, Sudan, Tanzanya ve Tunus’a ihracat yapıyoruz. Bu ülkelere ihraç ettiğimiz ürünler itfaiye, çöp, vidanjör, uzanabilir treyler, semi treyler, su tankeri, akaryakıt tankeri, mobil bakım aracı, kanal açma, damper ve yol süpürme aracı... Ayrıca Senegal ve Tunus’a TOMA da satıyoruz. Afrika pazarı, potansiyeli oldukça yüksek bir pazar” dedi. Geçen yıl yaklaşık 145 milyon lira satış geliri elde eden Katmerciler, 64 milyon liralık da ihracat yaptı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...