Bakan Eroğlu, ilk kez açıkladı! Zeytin Dalı'nda dikkat çeken detay

Düzenleyen:
Bakan Eroğlu, ilk kez açıkladı! Zeytin Dalı'nda dikkat çeken detay

GÜNDEM Haberleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, TGRT Haber'de Batuhan Yaşar'ın sorularını cevapladı. Bakanlığın harekâta verdiği desteği vurgulayan Eroğlu, bakanlığa ait kamyonların bölgedeki beton bariyerleri taşıyarak teröristleri şaşırttığını anlattı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, TGRT Haber'de İhlas Medya Ankara Temsilcisi ve Türkiye gazetesi yazarı Batuhan Yaşar'ın sorularını cevapladı. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nın Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör yapılanmalarına yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı değerlendiren Bakan Eroğlu, 80 milyonun harekâtın arkasında olduğunu ifade etti. 

Eroğlu, bakanlığın harekâta verdiği desteği anlatırken dikkat çeken bir detayı ilk kez açıkladı. Bakanlığın kamyonlarına ait görselleri ilk kez TGRT Haber ekranlarında gösteren Eroğlu, beton barıyerlerin bu şekilde yer değiştirdiğini ve teröristlerin dikkatinin başka yere çekildiğini vurguladı. Bakan Eroğlu ayrıca bütün teşkilatların harekâta destek verdiğini belirtirken, Asi nehrine set yaptığını bildirdi.

Öte yandan Türkiye'nin su rezervine de değinen Bakan Eroğlu, 2018'de su sıkıntısı yaşanmayacağını belirtti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...