Teröristler Kuzey Irak'tan saldırdı, 3 askerimiz şehit oldu

Düzenleyen:
Teröristler Kuzey Irak'tan saldırdı, 3 askerimiz şehit oldu

GÜNDEM Haberleri

Bugün Hakkâri'den 3 şehit haberi geldi! Terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'tan gerçekleştirdiği saldırıları sonucunda 2 askerimiz şehit oldu. Sabah saatlerinde Güven Dağı'na yapılan saldırıda da 1 askerimiz şehit olmuştu, 5 askerimiz yaralanmıştı.

Hakkkâri'nin Şemdinli ilçesi Ortaklar mevkiindeki üst bölgesine Kuzey Irak tarafından PKK 'lı teröristlerce havanlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu. 2 asker de yaralandı.

ÇUKURCA'DA 1 ŞEHİT
Öte yandan Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde bugün PKK'lı teröristlerce üs bölgesine sınırın Irak tarafından düzenlenen saldırıda bir asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Güven Dağı'nda bulunan askeri üs bölgesine PKK'lı teröristlerce sınırın Irak tarafından saldırı gerçekleştirildi. Güdümlü füze ile gerçekleştirildiği değerlendirilen saldırıda bir asker şehit düştü, 5 asker yaralandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...