Show TV o diziye de final yaptıracak mı?

Düzenleyen:
Show TV o diziye de final yaptıracak mı?

MAGAZİN Haberleri

Gün geçmiyor ki yeni bir 'final yaptı' 'yayından kaldırılıyor' 'reytinglere kurban gitti' haberleri görmeyelim diziler hakkında.

Kısa bir süre önce birçok kanaldan birbiri ardından final haberleri aldık. Atv'nin Kanatsız Kuşları final yapacak. TRT 1'in kendince sevilen dizisi Yalaza'da bitenler arasında.

Show TV sevilen dizilerine acımıyor. Geçtiğimiz haftalarda başlarda fırtına gibi başlayan ama yavaş yavaş düşüşe geçen ve senaryosu kilitlenen Kalp Atışı'nın bileti kesilmiş ve beklenen final kararı alınmıştı. Show yeni bir final kararı almanın eşiğinde olabilir ve dizi bizlere elveda diyebilir.

Show TV ekranlarının yeni dizisi Yuvamdaki Düşman ne yazık ki yayın hayatına iyi başlayamadı. Çünkü bildiğiniz üzere perşembe akşamları rekabeti çok yüksek .

Özellikle Trt 1’in Kut-ul Amare dizisinin başlaması ile perşembe akşamları Vatanım Sensin Kanatsız Kuşlar, Siyah İnci ve Bizim Hikaye dizilerinin de varlığı ile oldukça zorlu bir akşam. Siyah İnci bitti bitmesine ama şuan Kut'ul Amare ve Vatanım Sensin ile başa çıkmak oldukça zor.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...