Kayserispor'da Shakhtar Donetsk hazırlığı

/ Kaynak: İHA
Kayserispor'da Shakhtar Donetsk hazırlığı

FUTBOL Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor, yarın Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla oynayacağı hazırlık maçı için çalışmalarını sürdürdü.

Antrenmanda bir açıklama yapan Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki, yarın oynayacakları Shakhtar Donetsk maçını önemsediklerini söyledi. Kadir Has Tesisleri'nde antrenmana çıkan Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor, yarın oynayacakları hazırlık maçı için spor salonunda çalışma yaptı. Antrenmana Teknik Direktör Robert Prosinecki gözetiminde çıkan futbolcular, antrenmana düz koşu ile başladı.Antrenmanda sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Jaja da yer aldı. Antrenmana ısınma hareketi ile devam eden futbolcular, antrenmanı kondisyon çalışması ile sürdürdü. Antrenmanın geri kalan kısmı basın mensuplarına kapalı bir şekilde gerçekleşti.
Antrenman sonrasında açıklama yapan Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki, "Hazırlık maçları sezon öncesinde kendi durumumuzu görmek, nerede olduğumuzu bilmek amacıyla maç temposuna alışmak amacıyla önem verdiğimiz müsabakalardır. Hiçbir müsabakada yenilmek gibi düşüncemiz yok. Oynadığımız takımlarla da oyuncularımıza bunu aşılıyoruz" diye konuştu.
Takımın günde iki idman yaparak yoğun bir şekilde çalıştığını belirten Hırvat teknik adam, "Oyuncularımızın üzerinde yoğunluktan dolayı bir yorgunluk oluyor ama bu bahane olmuyor. Oynadığımız her müsabakadan galip ayrılmak isteye bir yapıya sahibiz" dedi.
Yarın oynanacak olan Shakhtar Donetsk maçının zorlu geçeceğini ifade eden Prosinecki, "Shakhtar çok farklı bir konumda takım. Avrupa'nın en istikrarlı ve en formda 10 takımından biri. Bunu uzun süredir başaran bir takım. O yüzden kendi ligleri de hali hazırda başlamış olduğu için bizden daha hazırlar, bizden daha iyi durumdalar. Bizim de kendi içimizde yaptığımız plan ve program var. Kendi istediğimiz şeyleri sahaya yansıtma düşüncemiz var. Bu maçı çok önemsiyoruz" açıklamasında bulundu.
Yeni sezonda farklı kulvarlarda yer alacaklarına değinen Prosinecki, "Farklı kulvarlarda yer alacağımız için yarınki maçta oyuncular yönünden denemeler yapabiliriz. Oyuncularımız görmek adına maç anında değişiklikler olacaktır. Yabancılar konusunda da net bir karara varmış değilim ama farklı varyasyonlar deneyeceğiz. Yarınki maçta da gidişata göre yabancı konusunda hamleler yapabiliriz" ifadelerini kullandı.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...