Napoli bu kez Raul Albiol'e göz dikti

Napoli bu kez Raul Albiol'e göz dikti

FUTBOL Haberleri

İtalya Ligi takımlarından Napoli bu kez İspanyol devi Real Madrid'in savunma oyuncularından olan Raul Albiol'e göz dikti.

İtalya Ligi takımlarından Napoli bu kez İspanyol devi Real Madrid'in savunma oyuncularından olan Raul Albiol'e göz dikti. Real Madrid'den Jose Callejon'u kadrosuna katan İtalya Ligi takımlarından Napoli bu kez İspanyol ekibinin defan oyuncusu Raul Albiol'e göz dikti. nbsp;İtalyan basınında La Gazetta Della Sport'ta yer alan haberde, Real Madrid ilk 11 şansı bulamayan 27 yaşındaki defans oyuncusu için Napoli'nin 12 milyon euroluk bir kamaı gözden çıkardığı belirtildi. Haberde Ayrıca İspanyol defans oyuncusunda 4 yıllık bir sözleşme sunulacağı iddia edildi. nbsp;Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez'in Raul Albiol için şartlarını zorlayacağı belirtilirken, La Liga takımlarından Valencia ve Atletico Madrid'in de İspanyol isim için devrede olduğu öne sürüldü. (SPORX nbsp;)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...