Torino kalecisi Gillet'ye 3,5 yıl men cezası

/ Kaynak: AA
Torino kalecisi Gillet'ye 3,5 yıl men cezası

FUTBOL Haberleri  / AA

İtalya Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Bari forması giydiği dönemde, şike yaptığı tespit edilen Torino kalecisi Gillet'ye 3,5 yıl men cezası verdi.

İtalya Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Bari forması nbsp;giydiği dönemde, bazı maçlarda şike yaptığı tespit edilen Torino kalecisi nbsp;Belçikalı Jean François Gillet'ye 3 yıl 7 ay futboldan men cezası verdi. nbsp;Federasyon disiplin kurulunun açıkladığı karara göre, Bari nbsp;mahkemesinde konuyla ilgili yürütülen davada adı geçen kaleci Gillet'ye 11 Mayıs nbsp;2008'deki Bari-Treviso ve 23 Mayıs 2009'daki Salerno-Bari maçlarında yasa dışı nbsp;bahis ve şike olayına karıştığı gerekçesiyle 43 aylık futboldan men cezası nbsp;verildi. nbsp;Disiplin kurulu, Gillet'nin yanı sıra 3 yıl 6 ay ceza verilen Bari nbsp;takım kaptanı Francesco Caputo'nun da aralarında bulunduğu 19 kişiyi daha belirli nbsp;sürelerle futboldan men etti. nbsp;Kurulun, 24-25 Temmuz tarihlerinde de Federasyon Savcısı Stefano nbsp;Palazzi tarafından kurula sevk edilen aralarında Serie A kulüplerinden Lazio'nun nbsp;kaptanı Stefano Mauri ile takımının da bulunduğu dosyayı karara bağlaması nbsp;bekleniyor.
FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...