Üç kulüp Serdar Kurtuluş savaşında

Üç kulüp Serdar Kurtuluş savaşında

FUTBOL Haberleri

Serdar Kurtuluş ve Cenk Tosun için üç takım transfer savaşı veriyor.

Serdar Kurtuluş ve Cenk Tosun için üç takım transfer savaşı veriyor. Transfer piyasasının öne çıkan iki ismi Cenk Tosun ve Serdar Kurtuluş için her yeni gün başka bir gelişmeye tanık oluyoruz. Eurosport Türkiye'nin nbsp; haberine göre iki oyuncunun transfer güzergahı değişebilir. Daha önce Beşiktaş ve Trabzonspor'un istediği hatta siyah-beyazlıların ön protokol yapmak istediği Serdar Kurtuluş için UEFA piyangosunu cebine koyan Kasımpaşa devreye girdi.
PEŞİN PARA AVANTAJI
Kasımpaşa, Gaziantepspor'un kapısını tek ödeme ve 2 milyon avro bonservis bedeliyle çaldı. Ekonomik sorunlar nedeniyle acil sıcak paraya ihtiyacı olan Gaziantepspor ise bu teklif karşısında şaşırdı. Daha önce Trabzonspor ile görüşen hatta Beşiktaş'a söz veren ancak gerekli ödeme planında anlaşılamayan Serdar için Kasımpaşa'nın teklifi değerlendirmeye alındı. Kırmızı-siyahlı takımın kesin cevabını hafta sonuna kadar vermesi bekleniyor.
CENK TOSUN TAKSİTE TAKILIYOR
Trabzonspor'un yabancı kontenjanı sorunu nedeniyle yerli forvet arayışına girmesi ve Cenk Tosun ile görüşmelere baslamasının ardından yaşanan gelişmeler dikkat çekici. Gaziantepspor'un bonservis bedelini ısrarla peşin istemesi bu görüşmeleri çıkmaza soktu. Kırmızı-siyahlı ekip en fazla iki aya bölünmüş iki eşit taksitle ödemelerin en geç Eylül ayına kadar bitmesini istiyor. Karadeniz ekibiyse ek bütçe yaşatamamasından dolayı bu transferi ağırdan alıyor.
BEŞİKTAŞ BEKLİYOR
Beşiktaş ise hem Serdar'ın bonservis fiyatının inmesini hem de Eneramo'nun sağlık kontrollerinin bitmesini bekliyor. Siyah-beyazlılar eğer Eneramo'dan vazgeçerse Cenk Tosun'a öncelik verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...