Sivasspor'un son transferi; Manuel Da Costa

Sivasspor'un son transferi; Manuel Da Costa

FUTBOL Haberleri

Sivasspor'da transfer çalışmaları sürerken, kırmızılı beyazlı ekip stoper sorununu da Portekizli futbolcu Manuel Da Costa ile çözdü.

Teknik Direktör Roberto Carlos'un isteği üzerine gerçekleşen transfer sonrası Sivasspor'da yönetim, Portekizli oyuncu ile her konuda anlaşarak 3 yıllık sözleşme imzalattı. 27 yaşındaki Manuel Marouan da Costa Trindade'nin sağlık kontrolünden geçirildikten sonra 2. etap kamp çalışmalarını Hollanda'da sürdüren Sivasspor kampına katılacağı belirtildi. Lokomotif Moskova takımından transfer edilen 1.92 boyundaki Da Costa, kariyerine As Nancy kulübünde başladı. 1986 yılında Saint-Max'ta dünyaya gelen 27 yaşındaki oyuncu, PSV Eindhoven, Fiorentina, Sampdoria, West Ham United, Lokomotiv Moskova ve Nacional takımlarında toplam 119 maçta forma giydi. 2010-2011 sezon sonunda Lokomotiv Moskova'ya transfer olan Da Costa, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Romanya'nın Nacional takımında forma giydi. Da Costa kariyeri boyunca oynadığı İngiltere, Hollanda, Rusya ve Portekiz liglerinde toplam 9 gol atma başarısı gösterdi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...