Başaran ailesinden özel istek

Düzenleyen:
Başaran ailesinden özel istek

GÜNDEM Haberleri

Uçak kazasında hayatını kaybeden kızları Mina Başaran için çelenk gönderen yakınlarına baba Hüseyin Başaran özel bir istekte bulundu.

Başaran Holding'e ait özel jetle Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a dönerken düşen uçakta yaşamını yitirenler arasında bulunan Mina Başaran'ın ailesi cenaze için gönderilecek çelenkler yerine Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulunulmasını istedi.

İran'da düşen Türk jetinde hayatını kaybeden Mina Başaran bugün Ataköy Beşinci Kısım'da ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Başaran'ın ailesi çelenk göndermek isteyenlerin çelenk yerine Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulunmasını istedi.

MİNA BAŞARAN'IN MEZAR YERİ

Mina Başaran'ın cenazesi, 8 yıl önce hayatını kaybeden dedesi Faruk Başaran'ın mezarının yanına defnedilecek. Kızının Göktürk Mezarlığı'nda babasının kabrinin yanıbaşına defnedilmesini isteyen baba Hüseyin Başaran "Orayı kendim için aldım ama kızımı koyacağım" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...