Serdar Kurtuluş yuvaya döndü

Serdar Kurtuluş yuvaya döndü

FUTBOL Haberleri

Siyah-beyazlılar dün de eski oyuncuları Serdar Kurtuluş'u renklerine bağladı.

Beşiktaş, transferde yerli isimleri birer birer kadrosuna katmaya devam ediyor. Siyah-beyazlılar dün de eski oyuncuları Serdar Kurtuluş'u renklerine bağladı. Kasımpaşa ve Trabzonspor'un da peşinde olduğu milli oyuncunun geçmişte Beşiktaş'ta forma giymesinin transferde etkili olduğu bildirildi. Bonservis bedelinin peşin ödenmesi konusunda G.Antepspor Yönetimi'nin beklentileri karşılanırken, Serdar 1.5 milyon euro ve Hasan Türk karşılığında nbsp;
Beşiktaş'ın yolunu tuttu.
BÜLENT UYGUN DOĞRULADI
Serdar Kurtuluş'u Beşiktaş'a verdiklerini doğrulayan G.Antepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Serdar Kurtuluş Türkiye'nin en iyi sağ beklerinden biri. Karakteri, kişiliği, futbolculuğu ve kaptanlığıyla tanıdığım en iyi insanlardan biridir. Transferin Beşiktaş'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Bu arada Beşiktaş'ın genç futbolcusu Erkan Kaş, 1 yıllığına Karabükspor'a kiralandı. Beşiktaş'a herhangi bir kırgınlığının olmadığını söyleyen genç oyuncu, "Karabükspor'da daha fazla maç oynamak istiyorum" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...