Mourinho, 'O'nun peşinde

/ Kaynak: AA
Mourinho, 'O'nun peşinde

FUTBOL Haberleri  / AA

Chelsea Teknik Direktörü Mourinho, 'Oyuncuyu (Rooney) istiyoruz. Teklifimizi yaptık, gerisi Manchester United'a kalmış' dedi.

Chelsea Teknik Direktörü Mourinho: nbsp;"Şu aşamada söylenecek başka nbsp;bir şey yok. Oyuncuyu (Rooney) istiyoruz. Teklifimizi yaptık, gerisi Manchester nbsp;United'a kalmış" nbsp;İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'nin teknik nbsp;direktörü Jose Mourinho, Manchester United'ın forvet oyuncusu Wayne Rooney'i nbsp;kadrosunda görmek istediğini ifade ederek, "Teklifimizi yaptık, gerisi Manchester nbsp;United'a kalmış" dedi. nbsp;Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Chelsea'nin, nbsp;İngiliz forvet Rooney için yapılan teklifin Manchester United tarafından nbsp;reddedildiğini duyurması sonrası konuşan Mourinho, 27 yaşındaki hücum oyuncusuyla nbsp;ilgilendiklerini belirterek, "Resmi teklifte bulunduk. Kamuoyuna duyurmak nbsp;istemiyoruz ama teklifin meblağı bellidir ve herhangi bir oyuncu ya da oyuncuları nbsp;içermemektedir. Şu aşamada söylenecek başka bir şey yok. Oyuncuyu (Rooney) nbsp;istiyoruz. Teklifimizi yaptık, gerisi Manchester United'a kalmış" diye konuştu. nbsp;Londra temsilcisinin şu an için başka bir oyuncuya teklifgötürmediğini de bildiren Portekizli çalıştırıcı, Manchester United, teknik nbsp;direktörü David Moyes ve Chelsea oyuncularına saygısından dolayı transferle nbsp;ilgili başka yorum yapmak istemediğini söyledi.


FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...