HTC One Mini'den resmi tanıtım

HTC One Mini'den resmi tanıtım

TEKNOLOJİ Haberleri

HTC amiral gemisi HTC One'ın küçük versiyonu HTC One Mini'yi resmi olarak tanıttı

Android tabanlı akıllı telefonları ile kullanıcıların beğenisini kazanan HTC amiral gemisi HTC One'ın küçük versiyonu HTC One Mini'yi resmi olarak tanıttı. HTC yaptığı açıklamada telefonun önümüzdeki ay ilk olarak Avrupa'da çıkacağını belirtirken dünyanın diğer bölgelerinde çıkış tarihinin Eylül olacağını ifade etti. HTC, yeni telefonun fiyatı hakkında açıklama yapmazken HTC One'dan daha düşük özelliklerde olacak telefonun orta seviye bir fiyata sahip olması bekleniyor. HTC tarafından açıklanan donanım ve yazılım özellikleri şu şekilde:


Batarya dahil 122g ağırlık, 132 x 63.2 x 9.25 ölçüler
HTC One'dakine benzer aluminyum gövde ve tasarım
Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi
HTC Sense 5 kullanıcı arayüzü
Qualcomm Snapdragon 400 1.4 GHZ çift çekirdekli işlemci
Adreno 305 grafik işlemci
1 GB Ram
720p çözünürlüklü 4.3" dokunmatik ekran
4 UltraPiksel arka, 1.6 megapiksel ön kamera
16 GB depolama alanı
1800 mAh Li-Ion batarya
Ön tarafa bakan çiftli hoparlör
HDR çiftli mikrofon
4G LTE
Ortalama özelliklere sahip olacak telefonun Jelly Bean 4.2.2 işletim sistemi kullanması, HTC One ile aynı kamerayı kullanması ve ses kalitesi cihazı öne çıkaracak gibi. Fakat cihazda microSD kart yuvası bulunmaması cihazın en büyük dezavantajı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...